Přednosti Meggle Cottage cheese

Od ostatních "sýrových kolegů" se Meggle Cottage cheese liší již na první pohled - svou zářivou a především zvláštní hrudkovitou konzistencí, která je patrná zvláště u Meggle Cottage cheese, kdy hrudky zůstanou vždy krásně strukturované a oddělené. 
 

Meggle Cottage Cheese okouzlí každého gurmeta, který si zakládá na zdravé stravě a štíhlé linii. Jeho předností je totiž kromě báječné chuti také velmi nízký obsah tuku (dle příchuti jen od 3,8% do 4,1% tuku) a vysoká koncentrace bílkovin. V „překladu“ to znamená, že nízká energetická a vysoká výživová hodnota váš hlad rychle zažene a pocit sytosti vám
navodí na hodně dlouhou dobu…


Meggle Cottage Cheese budete s oblibou nabírat jen tak na lžičku přímo z kelímku nebo si ho vychutnáte s čerstvým pečivem. Ale stejně tak se Meggle Cottage Cheese báječně hodí pro přípravu nejrůznějších pokrmů studené i teplé kuchyně, jako jsou třeba zeleninové saláty, zapečené těstoviny i brambory, či jako dressing, nebo studený sauce ke grilovaným masům…


Díky svému složení splňuje Meggle Cottage cheese také vysoké požadavky na zdravé stravování. Výrobek totiž obsahuje vysoký podíl plnohodnotných živých mléčných bakterií, které příznivě ovlivňují obranné procesy v organismu a mají blahodárný účinek na mikroflóru člověka. Absence konzervantů pak předchází možným alergickým reakcím…


Víte o nějakém jiném sýru, který by byl chutný, lahodný, přírodní, nízkotučný a zdraví prospěšný?